Personal Safety Products
Betaalinstanties
PSP Youtube
PSP Facebook

Veilig bestellen

Veiligheid
Bij al onze transacties en verkopen via het Internet houden we rekening met de strengste vormen van databescherming. Ook uw betalingen worden beveiligd zodat niemand bij uw gegevens kan.

Om deze extra veiligheid te kunnen garanderen worden uw gegevens doorgestuurd volgens het SSL-systeem (Secure Socket Layer).

Voor Personal Safety Products is veiligheid erg belangrijk en wij behandelen uw gegevens dan ook strikt vertrouwelijk. Met onderstaande richtlijnen kunt u ons helpen om uw persoonlijke gegevens zo goed mogelijk te beveiligen.
  • Geef uw wachtwoord nooit aan iemand anders.
  • Verspreid geen URL's van pagina's die u bekijkt wanneer u uw profiel heeft geactiveerd.
De webshop van Personal Safety Products wordt mogelijk gemaakt door STRATO.

STRATO is officiëel Businesspartner van de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie. Businesspartners van de organisatie zijn ‘preferred suppliers’ van de webwinkel-branche. Evenals bij STRATO staan veiligheid en betrouwbaarheid bij Thuiswinkel.org bovenaan op de agenda.

PSP Footerlogo


Privacybeleid / AVG GDPR
Sinds 25 mei 2018 moet elke organisatie in Europa voldoen aan nieuwe wetgeving om persoonsgegevens te mogen verwerken en bewerken. Waar iedereen aan moet voldoen is binnen Nederland omschreven in de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) Dat geldt dus ook voor persoonsgegevens die via onze website en e-mail accounts binnen komen. Wij hebben er alles aan gedaan om secuur met uw gegevens om te gaan. Voor meer informatie kunt u onze privacyrichtlijnen doornemen.