Psp op youtube  Psp op facebook  Psp op twitter

Betaalmogelijkheden op de webshop van Personal Safety Products, PSP  • Personal Safety Products
  • Personal Safety Products
Psp Peronal Safety Products


Ontstaan vanuit een marktbehoefte

PSP is ontstaan door een behoefte in de markt die na onderzoek niet beperkt blijft tot een vrouw die zich onzeker voelt, maar door een ongelofelijk breed georiënteerde doelgroep binnen Nederland en zelfs binnen Europa.

Pand Personal Safelty Products (PSP)

De basis

De grondleggers van PSP, beiden met een ruime kennis en ervaring, zijn op basis van vele vragen uit de omgeving bij elkaar gekomen voor het ontwikkelen van een effectieve zelfverweer opleiding voor de particulier en het bedrijfsleven. Al snel bleek dat zelfs mensen met een gedegen training tegenwoordig er niet zeker van zijn dat ze ongeschonden uit een strijd komen. Dit door het steeds minder wordende sociale besef en de steeds lagere grens om agressie te gebruiken.

Iets bij je hebben is de normaalste zaak geworden

Uit de opleiding bleek al snel dat mensen toch een bepaald iets bij zich zouden willen dragen om in geval van echte nood hier op terug te kunnen vallen. Sterker nog de meeste mensen dragen al iets bij zich , maar vergeten vaak dat het gevaarlijk kan zijn voor zichzelf als ze hier gebruik van zouden maken. Daarnaast zijn er artikelen die gewoon door de wet verboden zijn, dus dat is ook geen oplossing.

Oplossingsgericht bezig

Daarom is PSP op zoek gegaan naar oplossingen voor deze problematiek en met succes. Op deze site vindt u artikelen die geschikt zijn voor deze doelen waar momenteel een steeds hogere behoefte aan is ontstaan. Daarnaast heeft PSP ook steeds meer producten die met veiligheid te maken hebben en niet zomaar overal te verkrijgen zijn aan het assortiment toegevoegd.

Wij hopen dan ook van harte dat PSP ook voor u die extra veiligheid kan leveren die zo belangrijk is voor een zo zorgeloos mogelijk bestaan.

X-marker in het nieuws:
Interview met De Telegraaf


X-marker in de media,
RTL Nieuws


X-marker bij tv-programma:
Van je vrienden moet je ...


X-marker in de media,
5 in het land


Aanvaller loopt een blauwtje


X-marker in de media, Veronica


X-marker alternatief voor
pepperspray


X-Maker in de media,
Omroep Brabant


X-marker voorkomt aanranding


Smurvenspray in actie


X-Marker in actie


Hoe werkt de X-marker?