Psp op youtube  Psp op facebook  Psp op twitter

Betaalmogelijkheden op de webshop van Personal Safety Products, PSP



  • Personal Safety Products
  • Personal Safety Products
Privacy policy


Privacyrichtlijnen

Persoonsgegevens die wij verwerken

Personal Safety Products verwerkt persoonsgegevens over u doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:
  • Voor- en achternaam
  • Geslacht
  • Geboortedatum
  • Geboorteplaats
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • E-Mailadres
  • Werk- opdrachtgever
  • Locatiegegevens
  • Gegevens over uw activiteiten op onze website
  • IP-Adres
  • Internetbrowser en apparaat type

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op viainfo@psproducts.nl, dan zullen wij deze informatie verwijderen.

Waarom we uw gegevens nodig hebben

Personal Safety Products verwerkt uw persoonsgegevens, voor de volgende doelen:
  • Het afhandelen van uw betaling
  • U te kunnen bellen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
  • U te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
  • U de mogelijkheid te bieden een account aan te maken
  • Om trainingscertificaten op te maken en te beheren
  • Om goederen en diensten bij u af te leveren
  • Personal Safety Products verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals bijvoorbeeld gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte

Hoe lang wij persoonsgegevens bewaren

Personal Safety Products zal uw persoonsgegevens niet langer bewaren dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Onze bewaartermijn(en) zijn:
  • Voor door uzelf verstrekte gegevens 3 jaar of langer indien de dienstverlening dit vereist.
  • Voor informatie over surfgedrag, verzamelt door cookies, 1 jaar.

Delen met anderen

Personal Safety Products verkoopt uw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. Personal Safety Products blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

In kaart brengen websitebezoek

Personal Safety Products gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram en YouTube

Op deze site zijn knoppen opgenomen om pagina’s te kunnen promoten of delen op sociale netwerken. Deze knoppen worden gerealiseerd door code die wordt aangeleverd door Facebook en Twitter zelf. Leest u de privacyverklaring van Facebook , Twitter , LinkedIn , Instagram en YouTube (onderdeel van Google) om te zien wat zij met uw persoonsgegevens doen die zij met deze code verwerken.

Uw rechten betreffende gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Indien u een relatie met ons bedrijf heeft kunt u een schriftelijk verzoek indienen voor de volgende punten:
  • U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen.
  • U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naarinfo@psproducts.nl
  • U mag bezwaar maken tegen het gebruik van uw persoonsgegevens.
  • U heeft recht op informatie over de wijze waarop uw gegevens worden verwerkt.
Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs bij het verzoek mee te sturen. Hierbij vragen we u om in deze kopie uw pasfoto, MRZ (Machine Readable Zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), en Burgerservicenummer (BSN) zwart te maken. Dit ter bescherming van uw privacy. Personal Safety Products zal zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen vier weken, op uw verzoek reageren

U kunt uw verzoek schriftelijk richten aan:

Personal Safety Products
Franklin D. Rooseveltlaan 18
5625PA Eindhoven
0031 (0)40 264535
info@psproducts.nl

Beveiliging

Personal Safety Products neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn, of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met ons via info@psproducts.nl.

Personal Safety Products heeft de volgende maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beveiligen:
  • Beveiligingssoftware, zoals een virusscanner en firewall
  • Periodiek wijzigende wachtwoorden op alle gegevensdragers
  • Verplichting om eventuele datalekken te melden bij AP (Autoriteit Persoonsgegevens)

Aanpassen privacy statement

Wij behouden ons het recht voor deze privacy statement aan te passen. Wijzigingen zullen op deze website worden gepubliceerd en nieuwe versies zijn voorzien van een datering welke de voorgaande privacyverklaring beëindigt.

Versie Privacyrichtlijnen 24 mei 2018


X-marker in het nieuws:
Interview met De Telegraaf


X-marker in de media,
RTL Nieuws


X-marker bij tv-programma:
Van je vrienden moet je ...


X-marker in de media,
5 in het land


Aanvaller loopt een blauwtje


X-marker in de media, Veronica


X-marker alternatief voor
pepperspray


X-Maker in de media,
Omroep Brabant


X-marker voorkomt aanranding


Smurvenspray in actie


X-Marker in actie


Hoe werkt de X-marker?